Saznaj više o svojim jakim stranama!

0
52
Oglas
SAZNAJ VIŠE O SVOJIM JAKIM STRANAMA- USAVRŠI SE I NAPREDUJ U KARIJERI
Važnost razvoja dodatnih vještina kod zaposlenika je postala goruća tema današnjice.
Većina korporacija potiče zaposlenike na cjeloživotno obrazovanje bez obzira na to radi li se o treninzima iz unaprijeđenja vještina ili o raznim tehničkim edukacijama. Uz to današnji izazov akademskog obrazovanja, traži dodatan sustav internog trenerstva s nizom različitih edukacija, na koja tržište pozitivno odgovara.
Zaposlenici se sve češće samoinicijativno javljaju na razne treninge kako bi razvijali svoje vještine i povećali opseg znanja bilo za trenutni ili za budući posao.
Za svakog pojedinca danas je velik naglasak na učenju kroz posao (on the job learning) koji mora imati jasan kontekst i cilj, a tvrtke i organizacije potiču na sudjelovanje u raznim inicijativama, projektima, te omogućavaju polazak na edukacije i seminare.
Dodatne edukacije i seminari čine svakog konkurentim, a motiviran zaposlenik koji njeguje želju za usavršavanjem ističe se kako prilikom zapošljavanja, tako i u obavljanju raznih zadataka svojim znanjem i aktivnošću.
Ono što je najbitnije u ovom pristupu je da je sam zaposlenik odgovoran za svoj razvoj općenito, te za ostvarenje plana u predviđanju vlastite karijere.
Oglas

Ostavite odgovor

Molimo unesite Vaš komentar
Please enter your name here