Učenje dodatnog stranog jezika više nije nepoznanica!

0
174
matematika instrukcije
Oglas

Kako smo postali dijelom Europske unije, strani jezici sve više nadilaze kulturološke različitosti.

Svakim danom sve je više onih koji će pobijediti strahove i primiti se posla kad je na redu posegnuti za učenjem dodatnog stranog jezika.

Komunikacija kao temelj ljudskog postojanja zahtjeva od nas da joj se i prilagodimo. Mnogi od nas strahuju kako neće uspješno odraditi taj zadatak, bore se sa vlastitim nesigurnostima, a znanje njemačkog ili francuskog uz engleski predstavlja apsolutnu neizvjesnost.

Prilikom razgovora za razne poslove, sve više dolazi do toga kako znanje engleskog postaje dio očekivanog standarda i minimum zadovoljenja prohtjeva s druge strane stola, dok u nas gleda HR podrška i čeka da iznenadimo i izdignemo se.

Zahvaljujući novim oblicima komunikacije, internet pruža pregršt mogućnosti ako ništa drugo za direktan prijevod željene rečenice, a poslodavci izdvajaju pozamašne svote na način da šalju zaposlenike na edukacije.

U Hrvatskoj se nastoji što više svakog od nas primaknuti bliže svjetskoj publici, koja na taj način stvara sliku o domovini koju svatko od nas predstavlja.

Europska unija prepoznaje naše domaće tržište kao plodno tlo za brojna ulaganja. Također Hrvatska želi istovremeno širiti vidike i zonu poslovanja, a da bi se postigla zadovoljavajuća razina u komunikološkom smislu, pojedincu se daje mogućnost izbora i potiče ga se na samoaktualizaciju, kao i na motivacijske procese, koji će uvelike pridonjeti napretku na poslu, u poslovanju općenito, te upisom dodatnog stranog jezika pružiti svojevrsnu garanciju za daljnji uspjeh.

Oglas

Ostavite odgovor

Molimo unesite Vaš komentar
Please enter your name here